Bootkussens

De domeinnaam zegt al wat u van ons kunt verwachten: repareren, vernieuwen en het ontwerpen van bootkussens.

Bootkussens repareren
Bootkussens hebben doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeren. Ze worden nat, drogen weer op, komen in aanraking met zout water, temperatuurschommelingen, ze worden langdurig vochtig en het bij tijd en wijle intensieve gebruik bezorgen bootkussens geen gemakkelijk leven. Niet vreemd dat deze na jaren aan vernieuwing toe zijn. Als uw bootkussens zijn verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of ze nog hersteld kunnen worden of dat ze geheel vernieuwd moeten worden.

Zeilen


Ook voor particulieren repareren wij bootkussens Wij repareren en vernieuwen bootkussens voor elk type vaartuig; een gewoon plezierjacht, een zeilboot, een rondvaartboot, een sloep, transportschepen, etc. Voor elk type boot hebben wij of maken wij kussens. Wij werken samen met diverse scheepswerven en botenbouwers. Maar ook particuliere booteigenaren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten.

Kussen  Bootkussen


Hoe gaan wij te werk?
Nadat u contact met ons hebt gezocht maken wij met u een afspraak. U bezoekt onze beklederij of wij komen naar uw boot toe. Afhankelijk van de staat waarin de bootkussens zich bevinden, bepalen we wat er hersteld en/of vernieuwd moet worden en op welke wijze. Daarvoor passen wij de materialen, kleuren en dessins toe die u wenst. Samen zoeken we deze uit. U krijgt van ons vooraf een schriftelijke prijsopgave. Nadat u deze hebt ondertekend gaan wij voor u aan het werk. Bij aflevering van uw nieuwe bootkussens rekenen wij af.