CARAVANKUSSENS

Meubelstoffeerderij Jolanda van Dijke bekleedt ook caravanskussens. Wij repareren, vernieuwen en ontwerpen caravankussens.

Caravankussens repareren
Caravankussens hebben doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeren. Ze worden nat, drogen weer op, komen in aanraking met zout water, temperatuurschommelingen, ze worden langdurig vochtig en het bij tijd en wijle intensieve gebruik bezorgen caravankussens geen gemakkelijk leven. Niet vreemd dat deze na jaren aan vernieuwing toe zijn. Als uw Caravankussens zijn verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of ze nog hersteld kunnen worden of dat ze geheel vernieuwd moeten worden.

Caravankussen


Ook voor particulieren repareren wij Caravankussens. Wij repareren en vernieuwen Caravankussens voor elk type caravan en camper. Voor elk type caravan of kampeerwagen hebben wij of maken wij kussens. Wij werken samen met diverse caravanbedrijven. Maar ook particuliere caravan- en campereigenaren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten.

  Caravankussen


Hoe gaan wij te werk?
Nadat u contact met ons hebt gezocht maken wij met u een afspraak. U bezoekt onze beklederij of wij komen naar uw caravan toe. Afhankelijk van de staat waarin de Caravankussens zich bevinden, bepalen we wat er hersteld en/of vernieuwd moet worden en op welke wijze. Daarvoor passen wij de materialen, kleuren en dessins toe die u wenst. Samen zoeken we deze uit. U krijgt van ons vooraf een schriftelijke prijsopgave. Nadat u deze hebt ondertekend gaan wij voor u aan het werk. Bij aflevering van uw nieuwe Caravankussens rekenen wij af.

  Caravankussen