Beklederij

Ook traditioneel bekleedwerk! Meubels, kussens, stoffering en matrassen worden natuurlijk niet alleen in boten gebuikt. Kijk eens rond waar u zit: uw bureaustoel, uw bank, uw antieke stoel, uw autostoel, etc. Alle stofferingen slijten uiteindelijk en dan staat u voor de keuze: alleen de stoffering vernieuwen of het gehele meubelstuk vervangen. Hoewel we ons kunnen voorstellen dat u wel eens een nieuwe bank of stoel wilt hebben, zijn er ook talloze meubelstukken die zo bijzonder zijn dat u ze graag houdt. Neem dan contact met ons op want wij maken uw oude rookstoel of heerlijk zittende bank weer helemaal nieuw.

Vulling
Elke stoel of bank is voorzien van vulmateriaal. Afhankelijk van de kwaliteit, want er zijn veel verschillende kwaliteiten vulmaterialen, wordt het zitcomfort minder na verloop van jaren. Bij het opnieuw stofferen wordt ook bekeken of het vulmateriaal vernieuwd moet worden, uiteraard verzorgen wij dat ook voor u. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment polyether en koudschuim van verschillende kwaliteiten en kenmerken. Wij adviseren u graag bij de keuze hiervan.

Bankbekleden    Bankje


Dus...als u weer in een zo goed als nieuwe stoel wilt zitten? Klik hier en wij maken deze weer als nieuw. Tegen een gunstig tarief!