Thuismeubilair STOFFEREN

Meubelstoffeerderij Jolanda van Dijke repareert ook thuismeubilair. Wij repareren, vernieuwen en ontwerpen thuismeubilair.

Thuismeubilair stofferen
Thuismeubilair heeft doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeert. Het wordt vies, nat, droogt weer op, komt in aanraking met drank, etensresten, temperatuurschommelingen, het wordt vochtig en het bij tijd en wijle intensieve gebruik bezorgt thuismeubilair geen gemakkelijk leven. Niet vreemd dat het na jaren aan vernieuwing toe is. Als uw thuismeubilair is verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of het nog hersteld kan worden of dat het geheel vernieuwd moeten worden.

thuismeubilair repareren


Ook voor particulieren repareren wij thuismeubilair. Wij repareren en vernieuwen thuismeubilair met stoffering van elk type. Wij werken samen met diverse interieurbedrijven. Maar ook particulieren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten.

  thuismeubilair repareren


Hoe gaan wij te werk?
Nadat u contact met ons hebt gezocht maken wij met u een afspraak. U bezoekt onze beklederij of wij komen naar u toe. Afhankelijk van de staat waarin het thuismeubilair zich bevindt, bepalen we wat er hersteld en/of vernieuwd moet worden en op welke wijze. Daarvoor passen wij de materialen, kleuren en dessins toe die u wenst. Samen zoeken we deze uit. U krijgt van ons vooraf een schriftelijke prijsopgave. Nadat u deze hebt ondertekend gaan wij voor u aan het werk. Bij aflevering van uw nieuwe thuismeubilair rekenen wij af.

  thuismeubilair repareren