Plaats hier uw review:

REVIEWS MEUBELSTOFFEERDERIJ JOLANDA VAN DIJKE

7 juni 2017

Rating

WERKELIJK TOP

Keurig en zeer snel, werkelijk top onze stoelen zijn weer als nieuw!

Paul



6 april 2017

Rating

PRACHTIG RESULTAAT

Een spectrum (slaap)bank en 2 gispen fauteuils laten stofferen. Snelle en vriendelijke service, perfekt gedaan een prachtig resultaat/vakwerk! Wij zijn blij en tevreden en komen zeker terug en zeggen het voort, bedankt.

Sjanne



19 september 2016

Rating

HARTSTIKKE MOOI

Hey Jolanda, het is hartstikke mooi geworden op de Sunseeker Portofino 34. Groeten, Didier

Didier



24 augustus 2016

Rating

VAKWERK GELEVERD

Deze firma is zeer aan te bevelen voor zowel stoffering thuis als op de boot. Afspraken worden nagekomen; er wordt vlot gewerkt en vakwerk geleverd. Voor ons verschillende stoelen prachtig gestoffeerd en prima matrassen voor de boot verzorgd.

Jaap



26 mei 2016

Rating

SUPER KWALITEIT

Heerlijk genieten van onze gestoffeerde kussens voor in ons loungeset. Super kwaliteit en goede service!

Susanne



18 december 2015

Rating

FANTASTISCH RESULTAAT

wij hebben onze banken in onze trouwlocatie "de Theeplaats" opnieuw laten stofferen en het resultaat is fantastisch. Ik ben er erg blij mee. We konden eigenlijk onze kussens niet missen (we moeten ons bedrijf dan tijdelijk sluiten), maar Jolanda was al na een paar dagen klaar. Ongelooflijk. Zo netjes gedaan en zo snel! Bedankt!

Helmie Bottinga



18 december 2015

Rating

PRACHTIG AFGEWERKT

Oude Welbeck sofa's in nieuw jasje gestoken Deze bankjes zitten heerlijk en hebben een tijdloos design. De oude bekleding was erg aan vernieuwing toe. Jolanda van Dijke heeft al eerder voor ons mooie tuinkussens gemaakt, dus de telefoon gepakt, een afspraak gemaakt en mooie stoffen uitgezocht. Het resultaat: totaal opgefriste sofa's, prachtig afgewerkt, helemaal zoals ik in mijn hoofd had zitten. Bedankt!

Hanneke de Boer-Alewijn



13 december 2015

Rating

SUPERMOOI

We hebben de zit en rug kussens van onze lederen bank opnieuw laten bekleden door Jolanda van Dijke en het ziet er super mooi uit, we zijn er erg blij mee. De oude kussens werden op maandag opgehaald en op vrijdagavond weer terug gebracht. Goed geregeld allemaal en kwalitatief erg goed product geleverd.

Ad en Anita Jongenelen



29 november 2015

Rating

OH OH ZO MOOI

Opa's stoel anno 2015. Een paar weken geleden hebben Jolanda en haar partner ons bezocht met prachtige stoffen, geluisterd naar onze wensen en ons prima geadviseerd. Gisteren kregen we onze stoel al en oh oh oh.. zo mooi! Geweldig, echt een plaatje en hij zit weer heerlijk maar bovenal de afwerking en het vakmanschap dat de stoel uitstraalt is fantastisch. We zijn super tevreden en komen zeker weer aankloppen als we iets willen laten bekleden.

Tanja en Oskar



23 april 2015

Rating

PERFECT BEKLEDING VOOR ONZE CAMPER

Wij hadden onlangs kussen nodig voor onze Citroen HY camper en hebben daarover prima advies gekregen wat betreft de soort bekleding en de vulling voor de kussen. Ze werden volgens de afgesproken datum geleverd en zien er perfect uit. Kortom als wij weer een keer iets willen laten bekleden zullen wij zeker terug gaan naar Jolanda van Dijk.

Wil en Ria van Geel



22 december 2014

Rating

Nieuwe hoes voor designstoelen

Onze designstoelen opnieuw van een hoes laten voorzien. Prachtig resultaat. Wij zijn dik tevreden, nette afwerking en voorspoedig afgerond. Bedankt!

Brigit