MATRASSEN OP MAAT

Meubelstoffeerderij Jolanda van Dijke repareert matrassen en maakt matrassen op maat.

Matrassen repareren en op maat maken
Matrassen hebben doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeren. Ze worden vies, nat, drogen weer op, komen in aanraking met drank, etensresten, temperatuurschommelingen, ze worden vochtig en het bij tijd en wijle intensieve gebruik bezorgen matrassen geen gemakkelijk leven. Niet vreemd dat deze na jaren aan vernieuwing toe zijn. Als uw matrassen zijn verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of ze nog hersteld kunnen worden of dat ze geheel vernieuwd moeten worden.

Matrassen repareren


Ook voor particulieren repareren wij matrassen en maken we deze op maat. Wij repareren en vernieuwen matrassen van elk type. Wij werken samen met diverse beddenbedrijven. Maar ook particulieren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten.

  Matrassen repareren


Hoe gaan wij te werk?
Nadat u contact met ons hebt gezocht maken wij met u een afspraak. U bezoekt onze beklederij of wij komen naar uw matras toe. Afhankelijk van de staat waarin het matras zich bevindt, bepalen we wat er hersteld en/of vernieuwd moet worden en op welke wijze. Daarvoor passen wij de materialen, kleuren en dessins toe die u wenst. Samen zoeken we deze uit. U krijgt van ons vooraf een schriftelijke prijsopgave. Nadat u deze hebt ondertekend gaan wij voor u aan het werk. Bij aflevering van uw nieuwe matras rekenen wij af.

  Matrassen repareren