BANKSTELKUSSENS BEKLEDEN

Meubelstoffeerderij Jolanda van Dijke bekleedt ook bankstelkussens. Wij repareren, vernieuwen en ontwerpen bankstelkussens.

Bankstelkussens repareren
Bankstelkussens hebben doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeren. Ze worden vies, nat, drogen weer op, komen in aanraking met drank, etensresten, temperatuurschommelingen, ze worden vochtig en het bij tijd en wijle intensieve gebruik bezorgen bankstelkussens geen gemakkelijk leven. Niet vreemd dat deze na jaren aan vernieuwing toe zijn. Als uw bankstelkussens zijn verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of ze nog hersteld kunnen worden of dat ze geheel vernieuwd moeten worden.

bankstelkussen


Ook voor particulieren repareren wij bankstelkussens. Wij repareren en vernieuwen bankstelkussens van elk type bankstel. Voor elk type bankstel hebben wij of maken wij kussens. Wij werken samen met diverse interieurbedrijven. Maar ook particulieren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten.

  bankstelkussen


Hoe gaan wij te werk?
Nadat u contact met ons hebt gezocht maken wij met u een afspraak. U bezoekt onze beklederij of wij komen naar uw bankstel toe. Afhankelijk van de staat waarin het bankstel zich bevindt, bepalen we wat er hersteld en/of vernieuwd moet worden en op welke wijze. Daarvoor passen wij de materialen, kleuren en dessins toe die u wenst. Samen zoeken we deze uit. U krijgt van ons vooraf een schriftelijke prijsopgave. Nadat u deze hebt ondertekend gaan wij voor u aan het werk. Bij aflevering van uw nieuwe bankstel(kussens) rekenen wij af.

  bankstelkussen